Handlerkurs
På et handlerkurs lærer du hvordan du skal få det beste frem i hunden din på utstilling. Hvordan du stiller opp både fritt og ved håndtering, får frem de optimale bevegelsene og alle de andre detaljene som må på plass for å presentere hunden på best mulig måte.
Vi tar inn instruktører med mye erfaring. 
Handlerkursene passer like godt for deg som vurderer å stille hunden din for første gang som for deg som har mye erfaring fra før. Instruktøren vil ta for seg hver enkelt hund og tilpasse til hver ekvipasje.
Det vil også bli litt kort innføring i hundens anatomi slik at fører finner balansen i hunden samt forstår kritikkskjemaet fra dommeren.

Merk! Alle påmeldinger er økonomisk bindende. Grunnet maksantall på alle våre er kurs, er det dessverre ikke mulig å ta igjen tapte kurskvelder (sykdom, karantene eller andre uforutsette hendelser for kursdeltaker). Dersom restriksjoner gjeldende arrangement på regionalt-/nasjonalt nivå hindrer gjennomføring av kurs, vil kurset bli utsatt, men likevel gjennomført. Vi refunderer ikke innbetalt kursavgift.

 

 

Beklager, det er ingen planlagte kurs. Sjekk igjen snart.