99 35 00 35

 

 

Agilitykurs  og Rallylydighet i Drammen

 Husk å trykke på det aktuelle kurset for å lese mer.

Agility


Introkurs
Dette er et kurs for hunder som ikke har vært borti agility før. Det passer alle som har lyst til å ha det moro med hunden sin.

Her blir hunden introdusert for alle hindrene som inngår i en agilitybane. Det vil bli snakket om hva agility egentlig er og konkurranseregler.

Når hunden begynner å kunne flere av hindrene vil vi sette sammen til små kombinasjoner, og komme innpå hvordan vi kan føre hunden rundt en agilitybane. Noen hindre tar lengere tid å lære enn andre, men hundene vil være innom alle hindrene gjennom kurset. Det vil bli lagt mye vekt på hindersikkerhet. Vi vil også snakke litt om belønningsmetoder, og hvordan vi får fram motivasjon i hundene våre. Agility skal være gøy for både hund og fører.

Videregående
Dette er for hunder som har vært på introkurs eller har tilsvarende kunnskaper.

Her bygger vi videre på det hunden har lært på introkurset. Vi vil begynne å sette sammen de forskjellige hindrene og lage kombinasjoner. Det blir jobbet mer med føring, kursdeltagerne vil lære mer om hva handling går ut på. Vi vil fortsatt jobbe med hinder som krever mengdetrening, sånn som slalom og felthindrene for seg selv. Vi kommer til å jobbe masse med hindersug og fart og motivasjon. Det er nå agility virkelig begynner å bli moro!

Nivået tilpasses hver ekvipasjes kunnskap og ambisjon. 

 

Agilitykursene varer i 1.5 time og kurset går over 6 uker. 

Instruktør er Tommy Kjennerud. 

Gå inn på "klikk og les om kurset" slik at du har all nødvendig informasjon før du melder deg på.


 

Rallylydighet

Dette er en morsom hundesport som legger vekt på samarbeid, glede og positive holdninger enn presisjon. Rallylydighet har hentet litt fra flere hundesporter som agility, lydighet og freestyle. Dette passer for alle hunderaser og aldre. I konkurranse skal man gå igjennom en bane med nummererte skilter med ulike øvelser på. Dommeren belønner i tillegg til utførelsen av øvelsene også at man har det gøy med hunden! 

Introkurs
Kurset passer for hunder som ikke har prøvd rallylydighet før. Det blir forklart hva rallylydighet er og konkurransereglene. Vi tar for oss skiltene i klasse 1 og vil etter hvert sette det sammen til små kombinasjoner. Vi jobber med å utvikle glede og samspill mellom hund og fører. 

Kurset går varer i en time og går over seks uker.

Instruktør er Cathrine Kirkebø Samuelsen.

Gå inn på "klikk og les om kurset" slik at du har all nødvendig informasjon før du melder deg på.

 

Kurs: Dato Pris Påmelding
Rally hørstferiekurs! 29.09.2020 18:00 1.100,-
Dette kurset er nå fullbooket.
Agility Videregående 05.11.2020 18:00 2.350,-
Dette kurset er nå fullbooket.
Agility Videregående 05.11.2020 19:30 2.350,-
Dette kurset er nå fullbooket.