99 35 00 35

 

 


Introkurs
Dette er et kurs for hunder som ikke har vært borti agility før. Det passer alle som har lyst til å ha det moro med hunden sin.

Her blir hunden introdusert for alle hindrene som inngår i en agilitybane. Det vil bli snakket om hva agility egentlig er og konkurranseregler.

Når hunden begynner å kunne flere av hindrene vil vi sette sammen til små kombinasjoner, og komme innpå hvordan vi kan føre hunden rundt en agilitybane. Noen hindre tar lengere tid å lære enn andre, men hundene vil være innom alle hindrene gjennom kurset. Det vil bli lagt mye vekt på hindersikkerhet. Vi vil også snakke litt om belønningsmetoder, og hvordan vi får fram motivasjon i hundene våre. Agility skal være gøy for både hund og fører.

Videregående
Dette er for hunder som har vært på introkurs eller har tilsvarende kunnskaper.

Her bygger vi videre på det hunden lærte på introkurset. Vi vil begynne å sette sammen de forskjellige hindrene og lage små kombinasjoner. Det blir jobbet mer med føring, kursdeltagerne vil lære mer om hva handling går ut på. Vi vil fortsatt jobbe med hinder som krever mengdetrening, sånn som slalom og felthindrene for seg selv. Vi kommer til å jobbe masse med hindersug og fart og motivasjon. Det er nå agility virkelig begynner å bli moro!

Videregående 2 kurs
Dette er for hunder som har gått intro og videregående kurs. Eller har tilsvarende kunnskaper. Hundene må ha en god forståelse for hva de fleste hindrene er.

Her vil kursdeltagerne jobbe med større kombinasjoner, som vil inneholde de fleste hindrene. Vi jobber videre med handling, og jobber litt vanskeligere kombinasjoner enn det har blitt gjort tidligere. Vi jobber fortsatt fart og motivasjon.

Agilitykursene varer i 1.5 time og kurset går over 6 uker. 

Gå inn på "klikk og les om kurset" slik at du har all nødvendig informasjon før du melder deg på.

Klikk og les om kurset: Dato Pris Påmelding
Agility Videregående 16.04.2020 18:00 2.350,-
Dette kurset er nå fullbooket.
Agility Videregående 16.04.2020 19:30 2.350,-
Dette kurset er nå fullbooket.