99 35 00 35

 

 

Bronsemerkekurs i Drammen

Dette er kurset for deg som ønsker å virkelig utnytte det vi har lært så langt og å komme enda lenger.

Vi videreutvikler og tilpasser det vi allerede har lært og jobber mot å få virkelig ”lydige” hunder.

Kurset gir deg som ønsker å konkurrere i lydighet en skikkelig god start, men er I like stor grad et kurs der vi jobber videre med samarbeid og relasjon og befester det vi har lært enda bedre.

Bronsemerkekurs krever gjennomført videregåendekurs. Kurset avsluttes med en bronsemerkeprøve/appelmerkeprøve som bedømmes etter Norsk Kennel Klubbs regelverk for appellmerke.

Alle øvelsene I bronsemerket kan kobles dirkte opp mot hverdagen og er meget nyttige I mange sammenhenger.

Øvelser:

  • Tannvisning- Her sjekker vi at hunden din er tilgjengelig ved at instruktøren bøyer seg ned å ser på tenne til hunden.
  • Lineføring- Hunden skal kunne gå pent I båndet ved fører sin venstre fot.
  • Dekk fra holdt- Hunden skal kunne legge seg på kommando etter å ha gått løs ved siden av fører. Den skal bli liggende til den får ny beskjed.
  • Innkalling fra sitt- Hunden skal kunne bli sittende når fører forlater den og går ca 10 meter. Den skal komme løpende på fører sin kommando og sette seg ved førers venstre ben.
  • Stå under marsj- Hunden skal kunne stoppe ved beskjed fra fører etter å ha gått løs ved førers venstre side. Den skal bli stående til den får ny beskjed.
  • Enkelt dekk i ett minutt- Hunden skal kunne bli lggende I et minutt mens fører står på ca 10 meters avstand.
  • Helhetsintrykk- Her gis det karakter utifra samarbeid, tydelighet og gjennomføring av øvelsene.

Ved endt kurs deles det ut diplomer til de som har bestått prøven. Kurset gir førsterett til deltakelse på våre fordypningskurs (brukskurs, agilitykurs, Lp-kurs osv.). Om man misser på en øvelse under prøven kan denne tas opp igjen etter avtale med din instruktør.

Kurset går en gang pr uke over 7 uker.

Klikk og les om kurset: Dato Påmelding
Bronsemerkekurs 23.08.2018 20:00