99 35 00 35

 

 


Bronsemerkekurs i Drammen

Husk å trykke på det aktuelle kurset for å lese mer.

Dette er kurset for deg som ønsker å virkelig utnytte det vi har lært så langt og å komme enda lenger.
Vi videreutvikler og tilpasser det vi allerede har lært og jobber mot å få virkelig ”lydige” hunder.

Kurset gir deg som ønsker å konkurrere i lydighet en skikkelig god start, men er i like stor grad et kurs der vi jobber videre med samarbeid og relasjon og befester det vi har lært enda bedre.
Bronsemerkekurs krever gjennomført videregåendekurs. Kurset avsluttes med en uoffisiell bronsemerkeprøve/appelmerkeprøve som bedømmes etter Norsk Kennel Klubbs regelverk for appellmerke.

Bestått prøve belønnes med diplom. 

Alle øvelsene i bronsemerket kan kobles direkte opp mot hverdagen og er meget nyttige i mange sammenhenger.

Øvelser:

  • Tilgjengelighet- Her sjekker vi at hunden din er tilgjengelig ved at instruktøren/dommer bøyer seg ned og hilser på hunden.
  • Lineføring- Hunden skal kunne gå pent i båndet ved fører sin venstre fot.
  • Dekk fra holdt- Hunden skal kunne legge seg på kommando etter å ha gått løs ved siden av fører. Den skal bli liggende til den får ny beskjed.
  • Innkalling fra sitt- Hunden skal kunne bli sittende når fører forlater den og går ca 15 meter. Den skal komme løpende på fører sin kommando og sette seg ved førers venstre ben.
  • Stå under marsj- Hunden skal kunne stoppe ved beskjed fra fører etter å ha gått løs ved førers venstre side. Den skal bli stående til den får ny beskjed.
  • Enkelt dekk i ett minutt- Hunden skal kunne bli liggende i ett minutt mens fører står på ca 15 meters avstand.
  • Helhetsintrykk- Her gis det karakter utifra samarbeid, tydelighet og gjennomføring av øvelsene.

 

Kurset går en gang pr uke over 7 uker. 1 time per kurskveld.

Før du melder deg på et kurs er det viktig at klikker på kursets link. Der kan du lese om det aktuelle kurset og forsikre deg om at tider og dager passer for deg.


___________________________________________________________________________________________________________________________________

Konkurransekurs i lydighet i Drammen

Disse kursene er for deg som konkurrerer i lydighet. Hvis du ikke har startet enda må du være mer eller mindre startklar for å få fullt utbytte av kurset.
Det passer ikke dersom du kun er ute etter å aktivisere hunden din (da anbefaler vi gøy med hund kurset) ettersom dette er veldig målrettet mot konkurranse.

Kurset vil legges opp etter nivå på deltakere.
Belønningsbasert trening med fokus på å tilrettelegge løsninger etter ekvipasjen. Målet med kurset er å ha det gøy når vi trener hund uten at det skal gå på bekostning av kvaliteten.

Vi holder flere forskjellige typer lydighetskurs med varierende lengde, så les kursbeskrivelsen (Klikk og les) før du melder deg på. 

Instruktør er Renate Lund

 

Klikk og les om kurset: Dato Pris Påmelding
Kurs i avstand, med Hilde Ulevatne 04.08.2020 17:00 850,-
Dette kurset er nå fullbooket.
Bronsemerkekurs 11.08.2020 20:00 2.200,-