99 35 00 35

 

 

Grunnkurs i Drammen

Grunnkurs er for hunder fra 6 måneder.

Hovedfokus på våre grunnkurs er at hunden din skal lære å håndtere alle inntrykk, påvirkninger og forstyrrelser i hverdagen med deg som sin trygghet. Starten på å danne kontakt og gode rutiner, samt få en forståelse av hvordan hunder lærer.
De mest sentrale øvelsene vi jobber med er ro-trening, gå pent i bånd og innkalling. Alle øvelsene er lagt opp med tanke på utfordringene du vil møte i hverdagen og du vil lære å overføre dette til det daglige.
Det vil bli noe teori i løpet av kurskveldene der aktuelle temaer vil bli tatt opp.

5 ganger i året får vi besøk av Thomas Thorvaldsen fra Din Hundeskole, som holder et foredrag om de viktigste grunnsteinene og de vanligste fallgruvene i hundetrening og oppdragelse av hund.
En underholdene, men også svært lærerik kveld der hele familien (utenom hunden) anbefales og være til stede. 
Dette foredraget vil være inkludert i de fleste grunnkursene våre. Det vil ikke alltid være slik at teorikvelden er første kurskveld, den kan også komme i midten eller på slutten av kurset. Noen av kursene har ikke teorikveld, dette vil alltid fremgå i kursbeskrivelsen. 

Kursene våre er basert på positive belønningsmetoder.

Vi ønsker å hjelpe deg så godt vi kan, det er likevel avgjørende for resultatet at du tar med deg verktøy og øvelser, som blir presentert på kurset og trener hjemme mellom kurskveldene. Dette for å få maksimalt utbytte av grunnkurset.


Dette utstyret kommer vi til å bruke aktivt på kurs og er viktig i treningen hjemme. I påmeldingskjemaet får man mulighet til å bestille en kurspakke til redusert pris, som inneholder noe av utstyret listet opp under.

  • Langline
  • Smakfulle godbiter
  • Bli teppe
  • Reisevannskål
  • To like leker
  • Godbit taske (Hvis ikke du vil ha godbitene rett i lomma)
Kurs: Dato Pris Påmelding
Grunnkurs 20.10.2020 18:00 2.250,-
Dette kurset er nå fullbooket.
Grunnkurs -Torsdager 20.10.2020 19:00 2.250,-