99 35 00 35

 

 

Grunnkurs er for hunder over 6 måneder, som ikke har vært på kurs tidligere.

Hovedfokus på våre grunnkurs er at hunden din skal lære å håndtere alle inntrykk, påvirkninger og forstyrrelser i hverdagen med deg som sin trygghet. Starten på å danne god kontakt og et godt samarbeid samt og få en god forståelse for hvordan hunder tenker og lærer.
De mest sentrale øvelsene vi jobber med er ro-trening, gå pent i bånd og innkalling. Alle øvelsene er lagt opp med tanke på utfordringene du vil møte i hverdagen og du vil lære å overføre dette til det daglige.
Ettersom hundene blir fort slitne vil det bli noe teori i løpet av kurskveldene der aktuelle temaer som kontroll, hopping, lek, ernæring mm. vil bli tatt opp.

4 ganger i året får vi besøk av Thomas Thorvaldsen fra Din Hundeskole, som holder et foredrag om de aller viktigste grunnsteinene og de alle vanligste fallgruvene i hundetrening og oppdragelse av hund.
En underholdene, men også svært lærerik kveld der hele familien (for uten om hunden) anbefales og være til stede. 
De kursoppstartene vi har i Januar, Mars, August og Oktober vil få dette foredraget som teorikveld første kurskveld. Kursoppstartene som vi har utenom disse månedene vil få en ekstra kveld med praktisk trening og teorien innbakt i kurset.

Dette foredraget er åpent for påmelding også for de som ikke skal på kurs. Du kan lese mer om det under EVENTS på siden vår.

Kursene våre er basert på positive belønningsmetoder.

 

Kurset går over 7 uker, en kveld i uken. Hver kurskveld varer 1 time.
Vi har maks 8 deltakere på hvert kurs, noe som sikrer god oppfølging av hver enkelt ekvipasje. Det er likevel helt avgjørende for resultatet at du tar med deg verktøy og øvelser, som blir presentert på kurset, og trene hjemme mellom kurskveldene. Dette for å få maksimalt utbytte av kurset.

 

Dette utstyret kommer vi til å bruke aktivt på kurs og er viktig i treningen hjemme:

  • Langline
  • Smakfulle godbiter
  • "Bli"- teppe
  • Reisevannskål
  • Godbit taske (følger ikke med i kurspakken)
Klikk og les om kurset: Dato Pris Påmelding
Grunnkurs 14.05.2019 18:00 2.200,-
Sommerkurs Grunnkurs 01.07.2019 17:00 2.200,-