99 35 00 35

 

 

Renate Lund

 

Renate har ansvaret for det administrative rundt kursene og holder også valpekurs og bronsemerkekurs.

Renate tok sin instruktørutdannelse i 2005 i Oslo hundeskole.

Renate trener lydighet og er for tiden del av det norske landslaget i lydighet med sin Golden Retriever. Hun har to andre hunder av rasen Border Collie som begge er lydighets champions, samt en valp på vei opp.

Hun driver også oppdrett av Jack Russell Terriere under navnet Poecilia og har dermed mye erfaring fra utstillingsringen.

"En lydig hund er en lykkelig hund. Den kan du ha med deg overalt og den bør føle ro og trygghet i ditt selskap. Den kan få utfolde seg og løpe fritt uten at du trenger å bekymre deg"


Marianne Paulsen

 

Marianne tok sin instruktørutdannelse hos Nordbys Hundesenter og har jobbet som instruktør siden 2013.

Hun har nå 3 hunder, en Hovawart og to Papillon.

Marianne har prøvd seg på flere forskjellige grener med hundene sine, men det er lydighet som er favoritten. Det er veldig viktig for Marianne at hundene er velfungerende og harmoniske i hverdagen. Dette oppnår hun gjennom, trening, lek, tydelige grenser og veiledning samt fysisk og mental aktivitet.

Marianne holder valpekurs, videregående hverdagslydighet og bronsemerkekurs.


Mette Lie Andersen

 

Mette tok sin instruktørutdannelse i 2009 hos Nordbys Hundesenter og har jobbet som instruktør siden.

Mette driver et oppdrett av Jack Russell Terriere under navnet Only Jacks. Hun elsker å prøve nye aktiviteter med hundene sine og har drevet med blant annet, kantarellsøk, freestyle, agility, spor og utstilling.

Mette er opptatt av at hunden skal få variert hjernetrim i tillegg til tur og annen fysisk aktivitet.

Mette holder valpekurs, grunnkurs og videregående hverdagslydighet.


Chanett Orre

 

Chanett Orre har vokst opp med en rekke forskjellige raser og har drevet med utstilling og handling siden hun var liten. Hennes mor drev oppdrett på Collie og Whippet og hun begynte med juniorhandling. Hun var blant annet på landslaget og har tatt både gull og bronse i nordisk mesterskap.

Chanett trener og stiller hunder fra alle grupper, men det er gruppe 10 som ligger hennes hjerte nærmest. Selv har hun er Afghansk mynde og bor sammen med en gjeng med pudler. Hun sitter i styret for juniorhandlings komiteen i norsk kennel klubb ungdom og har startet veien mot dommerutdannelsen.

Chanett holder handlerkurs og ringtrening her i Drammen Hundepark


Natalie Sæle

 

Natalie er oppvokst på hesteryggen, men fant interesse for hund når hun var 10 år. Naboen hennes hadde en hund med utfordrende adferd som eieren ikke klarte å håndtere. I 6 mnd var hun hos denne hunden hver dag etter skolen og ble kjent med den og etterhvert trente de agility sammen! Dette var starten på en stor hundeinteresse.

Natalie har jobbet med alt fra Chihuahua til New Foundlandshund og idag lever hun drømmen og jobber med hund på fulltid. Under firmanavnet LED Hundelufting ( https://www.facebook.com/hundeluftingen/ ) har hun hjemme-pensjon, hundebarnehage og lufteservice. Hun har nå 30-50 hunder innom i løpet av uken og disse jobber hun mye med mentalt i tillegg til turer.

Natalie har drevet med hund hele sitt voksne liv, men tar nå instruktørutdannelse for å lære enda mer og få instruktørutdannelsen på papiret.

Hun har selv 2 hunder av rasen Pumi. Della blir brukt aktivt i agility og rallylydighet, mens valpen, Jazper foreløpig trener til utstilling og lærer diverse triks.

Natalie holder Gøy med hund kurs!