99 35 00 35

 

 

Renate Lund

 

Renate har ansvaret for det administrative rundt kursene og holder også valpekurs og konkurransekurs i lydighet.

Renate tok sin instruktørutdannelse i 2005 i Oslo hundeskole.

Renate trener lydighet og har deltatt i 2 VM og 4 Nordiske mesterskap, som del av det norske landslaget, med sin Golden Retriever. Hun har to andre hunder av rasen Border Collie som begge er lydighets champions, samt en valp på vei opp.

Hun driver også oppdrett av Jack Russell Terriere under navnet Poecilia og har dermed mye erfaring fra utstillingsringen.

"En lydig hund er en lykkelig hund. Den kan du ha med deg overalt og den bør føle ro og trygghet i ditt selskap. Den kan få utfolde seg og løpe fritt uten at du trenger å bekymre deg"


Marianne Paulsen

 

Marianne tok sin instruktørutdannelse hos Nordbys Hundesenter og har jobbet som instruktør siden 2013.

Hun har nå 4 hunder, en Hovawart, en Golden Retriever og to Papillon.

Marianne har prøvd seg på flere forskjellige grener med hundene sine, men det er lydighet som er favoritten og her hun satser med sin Golden Retriever Kræsj.
Det er veldig viktig for Marianne at hundene er velfungerende og harmoniske i hverdagen. Dette oppnår hun gjennom trening, lek, tydelige grenser og veiledning samt fysisk og mental aktivitet.

Marianne holder valpekurs, grunnkurs, videregående hverdagslydighet og bronsemerkekurs.


Heidi Jeanette Aaknes

 

Heidi ble uteksaminert hundeinstruktør fra Din Hundeskole i 2018. 

Hun har hatt hund i 25 år og jobber med hund til daglig i butikk og frisørsalong. 
Heidi har en Cavalier King Charles Spaniel og en Jack Russell Terrier.
Hun syntes det er spennende å være med å forme valpen fra starten av og vil gå langt for å gi deltakerne sine den individuelle hjelpen de måtte trenge. 

 "Faste rammer skaper trygghet"

Heidi holder fortrinnsvis valpekurs.


Kine Pedersen

 

Kine tok sin instuktørutdannelse hos Nordbys Hundesenter i 2006.

Kine er oppvokst med jakthunder og schäfere.
I voksen alder har hun hatt Golden Retriever og Labrador Retriever som hun har trent og konkurrert i lydighet og jaktprøver for retriever.
Med tiden er det jakten med hund som har fått prioritet. Det å se en hund utvikle seg og jobbe ut fra naturlige instinkter er noe hun verdsetter høyt.

Hun har nå en jaktlabrador og en engelsk setter.

Kine holder valpekurs, videregående hverdagslydighet og bronsemerkekurs.

"En lykkelig hund er en hund som får dekket sitt behov for fysisk utfoldelse, mentale utfordringer og som har klare grenser å forholde seg til"


Cathrine Kirkebø Samuelsen

 

Tok sin instruktørutdannelse hos Nordbys hundesenter i 2017 og har jobbet som instruktør siden.

Hun har vokst opp med hund, men interessen ble vekket for alvor når hun fikk sin egen bichon frisè i 2003. De oppdaget lydighetssporten og Mira er en av få bichon som har deltatt i flere konkurranser .

I huset har de nå fire hunder; storpuddel, toypuddel, strihåret dachshund og karelsk bjørnehund. Hun har prøvd ut flere forskjellige grener med hundene, men havner stadig tilbake på konkurranselydighet. Lydighetshåpet heter Jade og de bruker mye tid på trening.

Jakthundene blir brukt til elg- og rådyrjakt.

Det er også viktig for henne å kose meg og være sammen med hundene, vi bruker mye tid ute på tur i fjellet og i skogen. Det mener jeg skaper fornøyde og harmoniske hunder som får tømt ut energi på tur og kan slappe av innendørs.


Tommy Kjennerud

 

Har vokst opp med hund og fikk sin første hund dachsen Ronja, da han var 17 år gammel. Han deltok på sitt første agilitykurs her i Drammen Hundepark for åtte år siden og ble da bitt av basillen. Siden det har han gått mange kurs og lagt ned utallige timer i målrettet trening. Ronja er nå 12 år og i øverste klasse i agility.

Selvom lidenskapen ligger i agilityen konkurrerer Tommy i lydighet, rallylydighet og er også å finne som handler i utstillingsringen.

Hans nye håp og treningskompis er border collien Brava på tre år og de er allerede godt i gang innen flere grener. Hjemme hos han bor det tilsammen fem hunder.

Det aller viktigste for Tommy er at det skal være gøy å være på kurs! Han legger stor vekt på å skape et godt samspill mellom hund og eier. Hans eget utgangspunkt for å starte med agility var å bygge selvtillit hos hunden sin og det gleder han å se ekvipasjer som utvikler seg i denne retningen gjennom kurset.

"Det som er så bra med agility er at det passer for alle!"