99 35 00 35

 

 

Leketid i Drammen Hundepark

 

Når har vi leketid?

Det er leketid i hallen Mandager og Onsdager kl 14.00-17.00.
Onsdager er KUN forbeholdt valper (opp til 6 mnd)
Mandager er for hunder over 6 måneder.
* Leketid utgår på røde dager.

Hvordan kan jeg bli med?

Det koster 30 kr å være med på leken og dette betales i butikken før man slipper hunden.

Før du blir med på leketid må du fylle ut skjemaet hvor du godtar vilkår for bruk. Skjemaet finner du under reglene, og du trenger kun å fylle det ut en gang.

Leketiden er ment for og være en hyggelig og sosial sammenkomst for både hunder og eiere, men det krever at alle følger de regler og rettningslinjer som er satt.

Regler og rettningslinjer

  • For å prøve å unngå bråk mellom hundene er det ikke lov med hverken leke eller godbiter. Dvs at det heller ikke er lov å dele vafler og lignende med hunden.
  • Alle hundene skal være løse hele tiden og alt av seler og også halsbånd skal av. Dette for å forhindre at de skal henge seg fast i hverandre under lek.
  • Tisper med løpetid kan ikke være med på leketid.
  • Hundene må luftes godt på forhånd! Det er IKKE lov å tisse inne! Dere som har hanhunder må passe godt på at de ikke markerer inne i hallen. Spør betjeningen om Bellybånd om du har en hannhund som markerer inne.
  • Alle skal til en hver tid holde øye på sin egen hund.
  • Det er hver enkelt sitt ansvar og se når sin hund er sliten og har fått nok. Når hundene begynner å bli slitne kan de fort bli litt grinete på hverandre og det er på tide og ta hunden med hjem før det går så langt.
  • Dere som har med dere barn må være klar over at ikke alle hunder er like glade i (eller vant til) barn så pass hele tiden på at de ikke går bort til fremmede hunder med mindre du vet på forhånd at hunden syntes det er greit.
  • Hvis en hund bjeffer intenst må eieren ta til seg hunden og roe den ned. Et bjeff i ny og ne er ikke annet en forventet, men en hund som gjør konstant må stoppes. Dette pga. naboer og alle som sitter tett på inne i hallen.
  • Alle må rydde opp søppel etter seg selv og henge stolene tilbake der dere fant de.
  • All lek forgår på eget ansvar ! Drammen Hundepark har ikke ansvar for skader din hund eventuelt måtte påføre seg selv eller andre. -Hver og en har ansvar for skader/ødeleggelser påført av sin hund.

Da håper vi ingen ble skremt av villkårene og viser respekt for de og forstår hvorfor vi er nødt til å ha visse kjøreregler.

Etter å ha fylt ut skjema, ta med deg vaksinasjonskort og hent ut registreringsbeviset ditt i butikken.
Registreringsbeviset skal fremlegges før hvert slipp når man betaler.

Velkommen!


Registrer deg en gang for å kunne være med på leketid

Navn(*)
Fyll inn navn

Adresse(*)
Fyll inn adressen din

Telefon(*)
Fyll inn telefonnummer

E-post(*)
Fyll inn e-postadressen din

Godta regler(*)
Du må lese, forstå og akseptere reglene for å bruke uteparken.

Nyhetsbrev?
Invalid Input