Hundepark

Hvert år må man kjøpe nytt årskort, kvittere for regelverket og vise gyldig vaksinasjon i butikken.

For at parken skal fungere som et hyggelig sted for alle er vi nødt til å ha visse regler som det er viktig at alle respekterer:

 • Drammen Hundepark har ikke ansvar for lek i parken og eier er selv økonomisk ansvar for eventuelle skader sin hund påfører andre. Dette må tas med den det gjelder der og da.
 • Hundene skal hele tiden være løse i parken. Seler og halsbånd tas av i slusen før man slipper hundene videre inn. Dette for at hundene ikke skal bli hengende fast i hverandre under lek.
 • Eier må følge nøye med på hunden sin til en hver tid og den skal aldri forlates i parken.
 • Alle skal plukke opp etter hunden sin! Søppel kastes i søppelbøtte utenfor parken.
 • Graving og bjeffing må unngås. Hunder som bjeffer eller graver må stoppes og hvis dette ikke lar seg gjøre, forlate parken.
 • Det er ikke lov med godbiter eller leker da dette kan skape konflikter hundene i mellom. Unntaksvis om du er alene med din hund(er).
 • Tisper med løpetid får ikke benytte seg av lufteområdet (viktig!)
 • Ta gjerne med vannskål til hunden, men ikke la den bli stående igjen i parken av smittehensyn.
 • Barn skal alltid komme i følge med voksne.
 • Hunden skal føres i bånd inn og ut av parken. Løse hunder kun innenfor parken.
 • Den lille parken (til venstre) er kunfor små hunder (opptil ca 10 kg.)
  Den store parken (til høyre) er for alle størrelser).
 • Parken er åpen for alle med årskort hverdager klokken 09.00-21.00, lørdag og søndag (og røde dager) 10.00-21.00

Vi forbeholder oss retten til å bortvise de som ikke overholder regler. Avgift for årskort blir ikke refundert.

Ellers gjelder vanlig folkeskikk. Hvis det oppstår konflikter må dette tas direkte med den det gjelder. Ettersom vi i Drammen Hundepark ikke er tilstede i parken er det umulig for oss å oppklare hendelser vi ikke har sett.


Til informasjon:

*Drammen Hundepark er en privat hundepark.  Vi leier arealet for hundeparken og har selv påkostet inngjerding og alt annet av jobb/utgifter rundt parken.
Forholdene i parken vil variere med årstidene. Det vil til tider være mørkt, glatt, sølete osv. Parken blir ikke brøytet eller strødd.

* Når det gjelder smitte av lus, kennelhoste osv. er det alltid en risiko når mange hunder samles på samme plass. Dette smitter ved kontakt med andre hunder og vil alltid kunne forekomme i miljøer der hunder møtes. På stevner, utstillinger, kurs og også her i hundeparken.

Førman benytter seg av Drammen Hundepark sitt fri-slippområde må man fremlegge vaksinasjonsbevis og kjøpe årskort, 350,- (refunderes ikke) i butikkens åpningstider.
Kortet gjelder per husstand, ikke per hund. Om du ønsker å prøve parken en gang før du eventuelt kjøper årskort, kan du betale 50,- kr i butikken (og vise frem vaksinasjonsbevis).

Leie av lilleparken

Den lille hundeparken kan leies til kenneltreff, rasesammenkomster, og private grupper. Personen som utfører bookingen står ansvarlig for at alle deltakere på treffet har lest og overholder reglene for bruk av uteområdet.

For leie av lilleparken send mail til

Pris

Tre timer: 500,-


Registreringsskjema for bruk av uteområdet

Fyll inn navn

Fyll inn adressen din

Fyll inn telefonnummer

Fyll inn e-postadressen din

Vennligst oppgi navn og rase på hunden.

Du må lese, forstå og akseptere reglene for å bruke uteparken.

Du må akseptere at vi sender deg beskjeder som har med uteparken å gjøre.


ute_01
ute_02
ute_03
ute_04
ute_05
ute_06

Informasjon om parken

ÅPNINGSTIDER:
Hverdager 09.00-21.00, Lørdag og Søndag 10.00-21.00
Dette må respekteres!

Parken er for sosiale hunder som liker å leke, ikke for å trene sosialisering av usikre/utaggerende hunder.

Et område på 9 mål er inngjerdet med et gjerdet på 160 cm slik at alle hundene skal få mulighet til å løpe og leke i trygge omgivelser!

Parken gir en fin mulighet for å la hunder leke og strekke på beina sammen med andre. I tillegg til den ordinære båndtvangen har det vært innført ekstraordinær båndtvang i kommunen, noe som har gjort det vanskeligere å gi hundene det de trenger av mosjon.

Du slipper hunden i parken på eget ansvar og det er lurt og se an hvilke type hunder som er der før du slipper din inn. Det er laget en egen avdeling til de minste (MERK! Denne vil ikke alltid være tilgjengelig, da den også er til utleie)og det er viktig at alle respekterer at denne avdelingen KUN er for små hunder, under 10 kilo.

Håper du og din hund vil trives i parken vår!

Vi minner om at vi alltid har ferske vafler og varm kaffe i vår butikk som holder åpent fra kl 12.00-21.00 (10.00-16.00)