Gøy med hund i Drammen

Her får du prøve deg på agility, rallylydighet, triksing og styrke lek- og belønningteknikk!

Gøy med hund er et kurskonsept der målet er at du skal kunne aktivisere hunden din, styrke relasjon og samarbeid og samtidig få et innblikk i et knippe forskjellige hundesporter og treningsmetoder.
Kurset går over flere kvelder der hver kveld har et eget tema. I tillegg til å få prøve deg på forskjellige hundesporter får du også hver kveld nye tips og ideer til enkel mental trening av hunden i hverdagen. Et spennende og lærerikt kurs der både hund og fører skal få det gøy!

Kurset passer for deg som har gått et valpekurs, grunnkurs og/eller videregående hverdagslydighet. For best uttelling er det fordelaktig om hunden kan sitt, bli, ligg og at en grunnleggende kontakt er på plass.

Merk! Alle påmeldinger er økonomisk bindende. Grunnet maksantall på alle våre er kurs, er det dessverre ikke mulig å ta igjen tapte kurskvelder (sykdom, karantene eller andre uforutsette hendelser for kursdeltaker). Dersom restriksjoner gjeldende arrangement på regionalt-/nasjonalt nivå hindrer gjennomføring av kurs, vil kurset bli utsatt, men likevel gjennomført. Vi refunderer ikke innbetalt kursavgift.

Kurs: Dato Pris Påmelding
Gøy med hund 09.01.2024 19:00 2.190,-
Dette kurset er nå fullbooket.