Selvvaskestasjon for hund

Det å holde hunden ren og velstelt er viktig for dens velvære og helse, ikke minst for å bevare pelsen funksjonalitet. Det kan være kronglete å vaske hunden hjemme i dusjkabinettet eller badekaret. Hos Drammen Hundepark tilbyr vi en praktisk selvbetjent vaskestasjon. Hunden kommer i bedre arbeidshøyde, som gjør det lettere for deg å komme til overalt. Ikke minst unngår du pels i sluket hjemme.

Enten du har en liten valp eller en stor hund, er vår hundevaskemaskin enkel å betjene.

Vi vet hvor viktig det er å skape en positiv opplevelse for hunden din. Selvvaskestasjonen er utstyrt med en blåser. Dersom du ønsker å føne hunden helt tørr må du ta med egen føner, denne kan kobles til strømuttaket på hundevaskestasjonen.

Veiledning for bruk av hundevaskestasjon

  • Maskinen tar kun mynt (5, 10 og 20)
  • 10 kr gir 3 minutter
  • Følg veiledningen på maskinen

Shampo og balsam kan kjøpes i butikken på stedet, her har vi et rikt utvalg av hundeshampo og andre pleieprodukter til hund. Du finner alt fra skånsomme hundeshampoer til børster og annet utstyr som hjelper deg med å opprettholde hundens velvære hjemme. Vårt personale vil gjerne veilede deg og gi deg råd om hvilke produkter som passer best for din hunds behov.

For de som foretrekker å gi hunden en profesjonell behandling, tilbyr vi også tjenester fra våre erfarne hundefrisører. Så neste gang hunden din trenger en vask eller en velværebehandling, er du velkommen til Drammen Hundepark.