Grunnkurs i Drammen

Grunnkurs er for hunder fra 6 måneder.

Hovedfokus på våre grunnkurs er at hunden din skal lære å håndtere alle inntrykk, påvirkninger og forstyrrelser i hverdagen med deg som sin trygghet. Starten på å danne kontakt og gode rutiner, samt få en forståelse av hvordan hunder lærer.
De mest sentrale øvelsene vi jobber med er ro-trening, gå pent i bånd og innkalling. Alle øvelsene er lagt opp med tanke på utfordringene du vil møte i hverdagen og du vil lære å overføre dette til det daglige.
Det vil bli noe teori i løpet av kurskveldene der aktuelle temaer vil bli tatt opp.

Dersom du sliter med voldsom utagering anbefales privattimer i stede, eller i tillegg til kurset. Les mer om privattimer HER

Kursene våre er basert på positive belønningsmetoder.

Vi ønsker å hjelpe deg så godt vi kan hver kurskveld, det er likevel avgjørende for resultatet at du tar med deg verktøy og øvelser, som blir presentert på kurset og trener hjemme mellom kurskveldene. Dette for å få maksimalt utbytte av grunnkurset. 

Dette utstyret kommer vi til å bruke aktivt på kurs og er viktig i treningen hjemme. I påmeldingskjemaet får man mulighet til å bestille en kurspakke til redusert pris, som inneholder noe av utstyret listet opp under.

  • Langline
  • Smakfulle godbiter
  • Bli teppe
  • Reisevannskål
  • To like leker -følger ikke med i kurspakka, men trengs ikke til første kurskveld. 
  • Godbit taske (Hvis ikke du vil ha godbitene rett i lomma) -følger ikke med i kurspakka.

Merk! Alle påmeldinger er økonomisk bindende. Grunnet maksantall på alle våre er kurs, er det dessverre ikke mulig å ta igjen tapte kurskvelder (sykdom, karantene eller andre uforutsette hendelser for kursdeltaker). Dersom restriksjoner gjeldende arrangement på regionalt-/nasjonalt nivå hindrer gjennomføring av kurs, vil kurset bli utsatt, men likevel gjennomført. Vi refunderer ikke innbetalt kursavgift.

Kurs: Dato Pris Påmelding
Sommerkurs i gå pent og passering 24.06.2024 19:15 1.990,-
Passeringskurs 13.08.2024 20:00 2.190,-