Renate Lund

 

Renate har ansvaret for det administrative rundt kursene og holder innimellom valpekurs og konkurransekurs i lydighet.

Hund tok sin instruktørutdannelse i 2005 i Oslo hundeskole.

Renate trener lydighet og har deltatt i 2 VM og 4 Nordiske mesterskap, som del av det norske landslaget, med sin Golden Retriever. Hun har trent 5 hunder til lydighetschampion og i dag trener og konkurrerer hun med en Border Collie, to Golden Retriever og en Jack Russell Terrier.

Hun driver også oppdrett av Jack Russell Terriere under navnet Poecilia og har dermed også mye erfaring fra utstillingsringen.

"En lydig hund er en lykkelig hund. Den kan du ha med deg overalt og den bør føle ro og trygghet i ditt selskap. Den kan få utfolde seg og løpe fritt uten at du trenger å bekymre deg"


Marianne Paulsen

 

Marianne tok sin instruktørutdannelse hos Nordbys Hundesenter i 2013 og har bygget på denne med Lundquist hundetrenerutdannelse. Hun jobber med hund på heltid her i Drammen Hundepark som instruktør og adferdskonsulent.

Hun har nå 3 hunder, to Golden Retriever og en Papillon.

Marianne har prøvd seg på flere forskjellige grener med hundene sine og konkurrerer i dag i lydighet og rallylydighet.
Det er veldig viktig for Marianne at hundene er velfungerende og harmoniske i hverdagen. Dette oppnår hun gjennom trening, lek, tydelige grenser og veiledning samt fysisk og mental aktivitet.

Marianne holder grunnkurs, videregående hverdagslydighet, bronsemerkekurs, Lp1 kurs samt gøy med hund kurs.
Hun tar også privattimer og adferdskonsultasjoner.


Heidi Jeanette Aaknes

 

Heidi ble uteksaminert hundeinstruktør fra Din Hundeskole i 2018. 

Hun har hatt hund i 25 år og jobber med hund til daglig i hundebutikk og i hundesalong. 
Heidi har to Jack Russell Terriere.
Hun syntes det er spennende å være med å forme valpen fra starten av og vil gå langt for å gi deltakerne sine den individuelle hjelpen de måtte trenge. 

 "Faste rammer er med på å skape trygghet"

Heidi holder fortrinnsvis valpekurs.


Kine Pedersen

 

Kine tok sin instuktørutdannelse hos Nordbys Hundesenter i 2006.

Kine er oppvokst med jakthunder og schäfere.
I voksen alder har hun hatt Golden Retriever og Labrador Retriever som hun har trent og konkurrert med i lydighet og jaktprøver for retriever.
Med tiden er det jakten med hund som har fått prioritet. Det å se en hund utvikle seg og jobbe ut fra naturlige instinkter er noe hun verdsetter høyt.

Hun har nå en Jaktlabrador, en Tysk jaktterrier og en Engelsk setter. Sistnevnet trener hun i lydighet i tillegg til jakt.

Kine driver også med hundefortografering.

Hun holder valpekurs, grunnkurs,  videregående hverdagslydighet og miljøtreningskurs.

"En lykkelig hund er en hund som får dekket sitt behov for fysisk utfoldelse, mentale utfordringer og som har klare grenser å forholde seg til"


Cathrine Kirkebø Samuelsen

 

Cathrine tok sin instruktørutdannelse hos Nordbys hundesenter i 2017 og har jobbet som instruktør siden.

Hun har vokst opp med hund, men interessen ble vekket for alvor når hun fikk sin egen Bichon frisè i 2003. Sammen oppdaget de lydighetssporten og Mira er en av få, av sin rase som har deltatt i flere konkurranser .

I huset har de nå fem hunder; Storpuddel, Toypuddel, Strihåret dachshund og Karelsk bjørnehund og Golden retriever. Hun har prøvd ut flere forskjellige grener med hundene, men havner stadig tilbake på konkurranselydighet og Rally lydighet. Det er i disse to grenene hun konkurrerer og koser seg masse på trening med Storpuddelen Jade og Golden Retriveren Tyri.

Jakthundene blir brukt til elg- og rådyrjakt.

Det er også viktig for henne å kose seg med hundene ute i naturen og bruker mye tid på tur i fjellet og i skogen. - "Det mener jeg skaper fornøyde og harmoniske hunder. De får tømt ut energi på tur og kan slappe av og kose innendørs."

Cathrine holder valpekurs, videregående hverdagslydighet, rally lydighet og bronsemerkekurs.


Tommy Kjennerud

 

Tommy har vokst opp med hund og fikk sin første hund dachsen Ronja, da han var 17 år gammel. Han deltok på sitt første agilitykurs her i Drammen Hundepark for elleve år siden og ble da bitt av basillen. Siden det har han gått mange kurs og lagt ned utallige timer i målrettet trening. Ronja er nå 15 år og i øverste klasse i agility. Tommy har nå 4 dachser.

Selv om lidenskapen ligger i agilityen konkurrerer Tommy i lydighet, rallylydighet og er også å finne som handler i utstillingsringen.

Det aller viktigste for Tommy er at det skal være gøy å være på kurs! Han legger stor vekt på å skape et godt samspill mellom hund og eier. Hans eget utgangspunkt for å starte med agility var å bygge selvtillit hos hunden sin og det gleder han å se ekvipasjer som utvikler seg i denne retningen gjennom kurset.

"Det som er så bra med agility er at det passer for alle!"

Tommy holder Agilitykurs. Intro og videregående.


Helle Birgitte Skogen

 

Helle har sin instruktørutdannelse fra Din Hundeskole.

Helle har vokst opp med harehund. Hun fikk fin første egene hund i 2016, en Staffordshire Bull Terrier, og i 2020 en Nova Scotia Duck Tolling Retriever. Begge blir trent i Agility og stilt på utstilling. Hennie, Tolleren konkurrerer i både lydighet og rallylydighet.

Helle holder valpekurs, hverdagslydighetskurs samt spesialkurs som gå pent i bånd og passering.

"Det er viktig å få til et bra samspill mellom hund og eier. Vi må se på hunden som et individ og lærer den å kjenne."