Rallylydighet

Dette er en morsom hundesport som legger vekt på samarbeid, glede og positive holdninger enn presisjon. Rallylydighet har hentet litt fra flere hundesporter som agility, lydighet og freestyle. Dette passer for alle hunderaser og aldre. I konkurranse skal man gå igjennom en bane med nummererte skilter med ulike øvelser på. Dommeren belønner i tillegg til utførelsen av øvelsene også at man har det gøy med hunden! 

Introkurs
Kurset passer for hunder som ikke har prøvd rallylydighet før. Det blir forklart hva rallylydighet er og konkurransereglene. Vi tar for oss og trener på skiltene i klasse 1 og vil etter hvert sette det sammen til små kombinasjoner.
Vi jobber med å utvikle glede og samspill mellom hund og fører. 

Rally 2
På dette kurset jobber vi med skiltene i klasse 2. Glede, mestring og samarbeid står fremdeles i fokus!
(Man må enten ha gått rally introkurs eller kunne klasse 1 skiltene for å gå dette kurset)

Rally 3
Her er det klasse 3 skiltene vi jobber med. I klasse 3 blir det fort mer teknisk trening som innebærer mange nye morsomme ting å ta tak i!


Det er maks 6 ekvipasjer på dette kurset. 
Instruktør er Cathrine  Samuelsen.

Merk! Alle påmeldinger er økonomisk bindende. Grunnet maksantall på alle våre er kurs, er det dessverre ikke mulig å ta igjen tapte kurskvelder (sykdom, karantene eller andre uforutsette hendelser for kursdeltaker). Dersom restriksjoner gjeldende arrangement på regionalt-/nasjonalt nivå hindrer gjennomføring av kurs, vil kurset bli utsatt, men likevel gjennomført. Vi refunderer ikke innbetalt kursavgift.

Kurs: Dato Pris Påmelding
Rally Intro 05.03.2024 17:45 2.250,-
Sommerkurs Rally Intro 01.07.2024 17:30 1.990,-
Sommerkurs Rally banekurs 01.07.2024 19:00 1.990,-