Videregående hverdagslydighet i Drammen

Videregående hverdagslydighet er kurset for deg som har deltatt på hundekurs tidligere, hos oss eller andre, eller som har det mest grunnleggende inne og ønsker å videreutvikle det du har lært så langt.

Hvis du opplever utfordringer som utaggering, høyt stress eller andre adferdsproblemer anbefaler vi grunnkurs eller privatundervisning. Er du usikker så ta kontakt med oss. 

Vi vil ha fokus på blant annet passeringstrening, hilsesituasjoner, innkalling og gå pent i bånd, i tillegg til bli og selvbeherskelse. Det vil bli lagt stor vekt på å dempe stress og forstå hvordan dette påvirker hundens handlingsmønster. 

Kurset er først og fremst basert på positive forsterkningsmetoder. 
Det er viktig å ta med seg verktøy og øvelser, som blir presentert på kurset, og trene hjemme mellom kurskveldene.

Videregående hverdagslydighet 2 er en videreføring av videregående hverdagslydighet. Vi opplever stadig at fører ønsker oppfølging og hjelp over en litt lengere periode så derfor drar vi treningen enda lenger på dette kurset samtidig som vi også introduserer noen nye og spennende øvelser for aktivisering av hunden.

Målet for kursene er å etablere et godt samarbeid og en god relasjon mellom hund og fører. Vi ønsker at eier skal få bredere forståelse for hundens handlinger og læringsmønster og ha verktøyene som trengs for å lykkes med sine mål.

Dette utstyret kommer vi til å bruke aktivt på kurs og er viktig i treningen hjemme:

  • Langline
  • Smakfulle godbiter
  • Bli-teppe
  • Reisevannskål
  • Godbit taske (om du ikke vil ha godbitene rett i lomma)

Merk! Alle påmeldinger er økonomisk bindende. Grunnet maksantall på alle våre er kurs, er det dessverre ikke mulig å ta igjen tapte kurskvelder (sykdom, karantene eller andre uforutsette hendelser for kursdeltaker). Dersom restriksjoner gjeldende arrangement på regionalt-/nasjonalt nivå hindrer gjennomføring av kurs, vil kurset bli utsatt, men likevel gjennomført. Vi refunderer ikke innbetalt kursavgift.

Kurs: Dato Pris Påmelding
Videregående hverdagslydighet 06.08.2024 19:00 2.190,-
Videregående hverdagslydighet 15.08.2024 17:00 2.190,-
Videregående hverdagslydighet 22.08.2024 19:30 2.190,-
Videregående hverdagslydighet 27.08.2024 20:00 2.190,-