Videregående hverdagslydighet i Drammen

Videregående hverdagslydighetskurs er kurset for deg som har deltatt på hundekurs tidligere, hos oss eller andre, eller som har det mest grunnleggende inne og ønsker å videreutvikle det du har lært så langt.

Hvis du opplever utfordringer som utaggering, høyt stress eller andre adferdsproblemer anbefaler vi grunnkurs eller privatundervisning. Er du usikker så ta kontakt med oss. 

Vi vil ha fokus på blant annet passeringstrening, hilsesituasjoner, innkalling og gå pent i bånd, i tillegg til bli og selvbeherskelse. Det vil bli lagt stor vekt på å dempe stress og forstå hvordan dette påvirker hundens handlingsmønster. 

Kurset er basert på positive forsterkningsmetoder. 
Det er viktig å ta med seg verktøy og øvelser, som blir presentert på kurset, og trene hjemme mellom kurskveldene.

Målet for kurset er å etablere et godt samarbeid og en god relasjon mellom hund og fører. Vi ønsker at eier skal få bredere forståelse for hundens handlinger og læringsmønster og ha verktøyene som trengs for å lykkes med sine mål.

Dette utstyret kommer vi til å bruke aktivt på kurs og er viktig i treningen hjemme:

  • Langline
  • Smakfulle godbiter
  • Bli teppe
  • Reisevannskål
  • Godbit taske (om du ikke vil ha godbitene rett i lomma)

Merk! Alle påmeldinger er økonomisk bindende. Grunnet maksantall på alle våre er kurs, er det dessverre ikke mulig å ta igjen tapte kurskvelder (sykdom, karantene eller andre uforutsette hendelser for kursdeltaker). Dersom restriksjoner gjeldende arrangement på regionalt-/nasjonalt nivå hindrer gjennomføring av kurs, vil kurset bli utsatt, men likevel gjennomført. Vi refunderer ikke innbetalt kursavgift.

Kurs: Dato Pris Påmelding
Sommerkurs i gå pent og passering 24.07.2023 17:30 1.990,-
Videregående hverdagslydighet 01.08.2023 19:00 2.090,-
Videregående hverdagslydighet 03.08.2023 19:00 2.090,-
Videregående hverdagslydighet 08.08.2023 20:00 2.090,-