99 35 00 35

 

 


Handlerkurs
På et handlerkurs lærer du hvordan du skal få det beste frem i hunden din på utstilling. Hvordan du stiller opp både fritt og ved håndtering, får frem de optimale bevegelsene og alle de andre detaljene som må på plass for å presentere hunden på best mulig måte.
Vi tar inn instruktører med mye erfaring. Du kan lese mer om instruktøren for det aktuelle kurset ved å trykke på kurset.
Handlerkursene passer like godt for deg som vurderer å stille hunden din for første gang som for deg som har mye erfaring fra før. Instruktøren vil ta for seg hver enkelt hund og tilpasse til hver ekvipasje.
Det vil også bli litt kort innføring i hundens anatomi slik at fører finner balansen i hunden samt forstår kritikkskjemaet fra dommeren.

Maks 7 deltakere på kurset.

  

Ringtrening 
Det er ringtrening med instruktør en del fredager. Det vil variere hvem som instruerer, men det vil alltid stå i kursbeskrivelsen for den aktuelle treningen.
Påmelding foregår under. 
Det er 2 grupper per kveld. En gruppe fra 19.00-20.00 og en fra 20.00-21.00.

Max 8 per gruppe. 

 

Betaling for ringtrening gjøres med VIPPS umidelbart etter påmelding. (99641) Øvrig betalinger skal betales når faktura er mottatt på mail.

Beklager, det er ingen planlagte kurs. Sjekk igjen snart.