99 35 00 35

 

 

Valpekurs i Drammen

Valpekurs er for valper i alderen 2-6 måneder.

Kurset starter med en teorikveld der Thomas Torvalsdsen forteller og forklarer om de aller viktigste grunnsteinene og fallgruvene i hundetrening. Han har fokus på kommunikasjon og relasjonsbygging mellom hund og eier. En underholdene og lærerik kveld der hele familien (utenom hunden) anbefales å være til stede. Foredraget varer i tre timer med to innlagte pauser.

Deretter er det 7 kvelder med praktisk trening der innkalling, gå pent i bånd og ro-trening samt å bygge en god relasjon vil være tingene som er i fokus. Alle øvelsene er lagt opp med tanke på utfordringene du vil møte i hverdagen og du vil lærer hvordan du overfører disse til det daglige. Da valpene blir fort slitne vil det bli noe teori i løpet av kurskveldene der aktuelle temaer som valpebiting, lek, ernæring, renslighet mm. vil bli tatt opp.

Kursene er basert på positive belønningsmetoder.

Målet for kurset er at du skal få bra kontakt og et godt samarbeid med din hund samt at du bedre skal forstå hvordan hunder tenker og lærer.

Vi har maks 8 deltakere på hvert kurs, noe som sikrer god oppfølging av hver enkelt ekvipasje. Det er likevel viktig å ta med seg verktøy og øvelser, som blir presentert på kurset, og trene hjemme mellom kurskveldene. Dette for å få maksimalt utbytte av valpekurset.

Dette utstyret kommer vi til å bruke aktivt på kurs og er viktig i treningen hjemme:

  • Langline
  • Smakfulle godbiter
  • Bli teppe
  • Reisevannskål
  • Godbit taske
Klikk og les om kurset: Dato Påmelding
Valpekurs -med teorikveld midtveis 20.02.2018 17:00
Valpekurs -teorikveld 15 mars 20.03.2018 18:00